FoodUp! Brabant: De FoodUp! Academie komt er weer aan!

De FoodUp Academie komt er weer aan!

Boeren en tuinders zijn essentieel voor een lekker bord eten iedere dag. In onze provincie zitten de beste ondernemers, er is veel kennis, een rijk landschap en inwoners die houden van lekker eten. Tegelijkertijd zien we dat veel mensen aangeven dat het huidige voedselsysteem niet meer optimaal functioneert.

Met ondernemers, ketenpartners, beleidsmakers, studenten en betrokken consumenten verdiepen we ons tijdens de FoodUp Academie in de Brabantse Agrifood.

Want je kent jouw eigen wereld, maar ken je ook de andere schakels door én door?

Wat is de FoodUp Academie? 
De FoodUp Academie geeft je in vijf academiedagen een overzicht van het voedselsysteem door je mee op reis te nemen door de hele keten. Het programma van vijf dagen biedt ruimte voor zowel theorie als praktijk, maar ook leren van elkaar is een belangrijk onderdeel. We geven je kennis en inspiratie die je kunt gebruiken in jouw dagelijkse werk.
Ook denken alle deelnemers met elkaar mee bij individuele vraagstukken. We geloven dat alle deelnemers veel kennis brengen. Jij over het boerenleven. Weer anderen vanuit een andere wereld. Door te leren van elkaars perspectieven wordt jouw ondernemerschap sterker.

Door deelname aan de FoodUp Academie krijg je toegang tot een breed netwerk van (Brabantse) Voedselveranderaars via FoodUp Brabant.

Ontmoet jij graag de nieuwsgierige consument, de docent of beleidsmaker die het anders wil doen én andere ondernemers? Dan kan dat door je aan te melden voor de Academie. Interesse? Stuur ons dan even een mail: academie@foodupbrabant.nl. We houden je dan van het laatste nieuws op de hoogte. De academie zal – geheel volgens de dan geldende RIVM corona-richtlijnen – plaatsvinden op 15 en 22 januari, 5 en 26 februari en 12 maart 2021. We vragen een bijdrage van €300 per deelnemer. Mocht dit financieel lastig zijn en wil je toch graag meedoen, laat dit dan even weten. Dan kijken we samen wat er mogelijk is.