Partner aan het woord – ABAB

Traject Jong Ondernemerschap

Samen met Brabants Agrarisch Jongeren Kontakt (BAJK) organiseert ABAB Accountants en Adviseurs het traject Jong Ondernemerschap. Zo willen zij jonge ondernemers uit de land- en tuinbouw ondersteunen bij de ontwikkeling van goed ondernemerschap. In oktober start een nieuwe editie van het traject Jong Ondernemerschap.

 

Traject Jong Ondernemerschap

Het traject Jong Ondernemerschap staat stil bij vijf belangrijke thema’s die spelen bij het ondernemerschap en een overname in de familiesfeer: jezelf als ondernemer, familie, ambitie, route, en toekomst. In zes bijeenkomsten en een aantal bedrijfsbezoeken leren de jonge agrarische ondernemers meer over zichzelf als ondernemer, de agrarische sector en de wereld om hun heen én de (on)mogelijkheden van hun onderneming. Het eindresultaat? Een compact ondernemersplan dat de basis schept voor hun toekomst.

 

Enthousiast? Meld je nu aan!

Wil jij meedoen aan het traject Jong Ondernemerschap? Meld je dan voor 16 augustus 2021 aan door een e-mail te sturen naar info@bajk.nl. Je ontvangt een motivatieformulier op basis waarvan de deelnemers worden geselecteerd. Geef antwoord op de vraag waarom het voor jou belangrijk is om in jouw toekomstig ondernemerschap te investeren.

 

Meer informatie

Op www.abab.nl/jong-ondernemerschap vind je meer informatie over het traject en verhalen van eerdere deelnemers.