Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

AJK HAS Presenteert: HAS diploma op zak, hoe nu verder? Eerste sessie: melkveehouderij!

7 november 2014 @ 13:00 - 17:00

Met het oog op de toekomst richten wij ons als AJK-HAS dit jaar onder andere op het gemeenschappelijke thema ‘HAS diploma op zak, hoe nu verder?’
 
Gedurende het gehele schooljaar worden er gastsprekers en trainingen georganiseerd die binnen dit thema passen. Hoe kunnen we ons het beste profileren op de arbeidsmarkt of hoe kun je het beste starten met de overname van het bedrijf? Dit soort vragen, maar ook vele anderen komen tijdens de verschillende sessies aan bod. De activiteiten zijn niet alleen voor vierdejaars, maar ook zeker voor andere studenten interessant.
 
De eerste sessie, die gericht is op de melkveehouderij, vindt plaats op vrijdag 7 november om 13.00 uur.
Sprekers: Johan Verstegen en Ronnie Schellekens.
 
Tijdens de sessie zullen twee bedrijfsopvolgers aan het woord komen. Waarom nemen ze het bedrijf over, welke valkuilen zijn ze tegengekomen en hoe ziet voor hen de toekomst eruit? Deze en nog vele andere onderwerpen worden hier aan het licht gebracht. Interactie binnen de sessie wordt zeker op prijs gesteld!
 
 
Lijkt het je interessant om deze sessie bij te wonen op de HAS? Meld je nu aan via AJK-HAS@has.nl vóór maandag 3 november. Let op! Deze sessie mag iedereen bijwonen, ook als je lid bent van de lokale AJK.
 
Tot dan!

Gegevens

Datum:
7 november 2014
Tijd:
13:00 - 17:00

Locatie