Nieuws

 • 20 februari 2019
  BHV cursus van 26 maart komt te vervallen!

  Aangezien er nog geen aanmeldingen binnen zijn gekomen heeft BAJK besloten de BHV cursusdag van 26 maart niet door te laten gaan. 


 • 20 februari 2019
  Wil jij op adviesreis naar Tanzania?

  NAJK zoekt een jonge boer of boerin die in augustus 2019 in Tanzania een Youth Kick Off Workshop wil verzorgen aan jongeren die acties zijn binnen een coöperatie. Ervaring binnen het bestuur van een coöperatie  is een pré. Heb je interesse?


 • 18 februari 2019
  Column: Brabantse politiek in debat met jonge agrariërs

  willen alle politieke partijen en onze leden danken voor hun komst op het debat wat we samen met de provincie georganiseerd hebben. Iedereen heeft super ingesproken en we hopen dat we de politiek aan het denken hebben gezet. Deze keer dan ook geen verslaglegging, maar een geschreven column.


 • 17 februari 2019
  Jonge Boeren Kieskompas klaar!

  Er is hard aan gewerkt en het resultaat mag er zijn: het Jonge Boeren Kieskompas. Een overzicht van de Provinciale Partijen en hun standpunten over de agrarische sector ontwikkeld door het BAJK. Doe er je voordeel mee!


 • 15 februari 2019
  Hendrik Spiker winnaar MaïsChallenge 2018!

  Met een verschil van 1,5 punt won melkveehouder Hendrik Spiker uit Staphorst de MaïsChallenge 2018.  Landbouwwoordvoerder Helma Lodders maakte dit tijdens de prijsuitreiking op woensdag 13 februari op de Aeres Hogeschool bekend.


 • 15 februari 2019
  Wat deed NAJK voor jou in januari?

  Iedereen bij NAJK zet zich dag in dag uit voor 100% in voor jou als NAJK-lid. We zorgen bijvoorbeeld voor het materiaal, achtergrondinformatie of gespreksleiders voor interessante bijeenkomsten of discussieavonden, ontwikkelen trainingen en cursussen, geven vrijkaarten weg of behartigen jouw belangen in Den Haag of Brussel.


 • 6 februari 2019
  Geslaagde excursie Gebroeders Peters!

  Vanuit het project Regel de Regels hebben BAJK leden op dinsdagavond 5 februari een bezoek gebracht aan de geitenhouderij van familie Peters. Na een introductie van Gert-Jan Peters, mede-eigenaar, kregen we een rondleiding over het bedrijf. Tijdens de rondleiding werd veel verteld over het houden van geiten en over de manieren om in de toekomst ammoniakuitstoot te reduceren. De rondleiding werd afgesloten in de melkstal waar ook de tanks opgeslagen staan voor de melkhandel.


 • 6 februari 2019
  Kaderweekend BAJK ‘Met raakvlakcommunicatie bereik je als boer de consument!’

  Op 2 en 3 februari 2019 vond het jaarlijkse BAJK-kaderweekend plaats. AJK-, werkgroep- en BAJK- bestuursleden kwamen in Ospel samen om een training te volgen. Deze training werd gegeven door Cecilé Snijders, boerendochter en eigenaresse van het communicatiebureau Breinkracht. De training stond in het teken van ‘Kruip in de huid van de consument’.


 • 5 februari 2019
  Oproep: Kom naar de bijeenkomst Voedsel1000 op 19 februari!

  Op dinsdag 19 februari 2019 organiseert de provincie Noord-Brabant de Voedsel1000; een bijeenkomst voor Brabanders die samen het Voedselbesluit gaan opstellen. Met elkaar ga je in gesprek over de toekomst van het voedselsysteem. 


 

Contact

Bezoekadres:
Onderwijsboulevard 225
5223 DE 's-Hertogenbosch


Tel. algemeen 073 74 700 90

 

Postadres:
Postbus 100
5201 AC 's-Hertogenbosch


E-mail: info@bajk.nl

Blijf op de hoogte