Nieuws

Foto Pleun

Even voorstellen!

Mijn naam is Pleun Leeijen en ik ben sinds kort begonnen bij BAJK als bestuursondersteuner en projectmanager. Ik ben 20 jaar en kom uit Vinkel. Ik woon met mijn 3

Lees verder »
AB Werkt

Vacatures AB Werkt

AB Werkt, partner van BAJK, heeft weer een aantal interessante vacatures open staan. Ben je toevallig op zoek naar een (andere) baan? Wat dacht je bijvoorbeeld van: BE Chauffeur &

Lees verder »
Foto Noud Baetsen website

Aspirant bestuurslid BAJK: Noud Baetsen

Mijn naam is Noud Baetsen, ik ben 21 jaar en woonachtig in Stramproy. Ondanks dat mijn ouders geen agrarisch bedrijf hebben, heb ik van kleins af aan maar één droom gehad: een eigen pluimveebedrijf. Ik ben als kleine jongen met “ons” opa tussen de kippen opgegroeid. Het was voor mij al vroeg duidelijk waarmee ik later verder wilde.

Lees verder »
Arjen Pals website

Aspirant bestuurslid BAJK: Arjen Pals

Ik ben Arjen Pals, 20 jaar en woon in Zevenbergschen Hoek. Ik ben opgegroeid op het akkerbouwbedrijf van mijn vader en oom. Het bouwplan bestaat uit aardappelen, uien, graan, suikerbieten, cichorei, vlas, conserven en peterselie. Het totale areaal bestaat uit ongeveer 175 hectaren.

Lees verder »
bhv

Meld je aan voor een BHV cursus

Ook dit jaar organiseert BAJK de BHV cursusdagen, zowel de basis- als herhalingscursus. Na het volgen van 1 cursusdag behaal je het NIBHV-certificaat. Speciale prijs voor BAJK-leden € 130,- excl. 21% BTW.

Lees verder »
Jola web

Vanaf 7 december weer Jola openstelling

Van 7 december 2020 tot en met 12 februari 2021 wordt de Jonge Landbouwersregeling (JOLA) weer opengesteld. Jonge landbouwers kunnen binnen dit POP3 Brabant programma subsidie aanvragen om hun bedrijf te moderniseren en te innoveren. Er is in totaal 560.000 euro beschikbaar gesteld. Iedere jonge landbouwer kan eenmalig maximaal 20.000 euro subsidie ontvangen binnen de maatregel met een maximaal percentage van 30 procent op het totale investeringsbedrag.

Lees verder »