Nieuws

 • 21 juli 2018
  Jack van Eekelen, aspirant bestuurslid BAJK stelt zich voor!

  Sinds mei dit jaar ben ik in het dagelijks bestuur gestapt van BAJK. Binnen BAJK hou ik me graag bezig met de portefeuille akkerbouw en overige activiteiten. Daarmee hoop ik dat ik iets kan betekenen voor de jongen boeren en zal ik zelf zeker ook een ervaring rijker zijn.


 • 14 juli 2018
  Vacature: Projectmanager / Regiocoördinator BAJK

  Het BAJK zoekt een enthousiaste en ondernemende projectmanager/ regiocoördinator BAJK voor ongeveer 16 uur per week op ZZP basis.


 • 11 juli 2018
  ABAB/ BAJK: Netwerkgroep Jong Ondernemerschap van start!

  De agrarische sector zit vol dynamiek en uitdagingen. Thema’s als voedselveiligheid, de veranderende omgeving en duurzaamheid zijn actueel. Hoe maak je als startende agrarische ondernemer de juiste keuzes? Een ondernemer van de toekomst heeft een plan!


 • 11 juli 2018
  Vacatures bestuursfuncties NAJK

  NAJK is op zoek naar een nieuwe dagelijks bestuurders voor de portefeuilles intensief, akkerbouw en bedrijfsovername. Iets voor jou? Stuur jouw sollicitatie naar sollicitatie@najk.nl.


 • 11 juli 2018
  Vrouwen bezoeken jonge boeren: ‘Ik wil wel een tweede date’

  Het ging over varkens, het ging over koeien. En ja, het ging zeker ook om die vrijgezelle jonge boer. Op twee Brabantse bedrijven stroomde gisteren ‘Liefde voor de BOERderij’, een promotieproject met een vleugje dating.


 • 29 juni 2018
  NAJK verwelkomt en neemt afscheid van bestuurders

  Tijdens de algemene ledenvergadering op donderdag 28 juni 2018 heeft het Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt (NAJK) afscheid genomen van bestuurders Sander Thus en Bart van der Hoog en een nieuw bestuurslid, Marije Klever (foto), welkom geheten. Marije Klever volgt Bart van der Hoog op als dagelijks bestuurder en portefeuillehouder melkveehouderij bij NAJK. NAJK zoekt opvolging voor Sander Thus met de portefeuille bedrijfsovername.


 • 27 juni 2018
  DeLaval en NAJK blijven versterken

  DeLaval is kennispartner van het Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt (NAJK). NAJK en DeLaval hebben een nieuwe partnerovereenkomst ondertekend waardoor DeLaval partner van NAJK blijft. Op dinsdag 26 juni is het contract met een looptijd tot en met 2020 officieel ondertekend door Geert-Jacob van Dijk (Vice President Market Area Benelux) en Andre Arfman (voorzitter NAJK). Dit gebeurde tijdens de internationale perspresentatie van de nieuwe VMS V300 melkrobot en de OptiDuo voeraanschuifrobot van DeLaval.


 • 25 juni 2018
  Geslaagde excursie naar Bayer ForwardFarm met Vlamings BV!

  Via deze weg willen we Vlamings BV bedanken voor het organiseren van deze excursie, het was een leerzame middag waar we de plantaardige leden baat bij hadden.’


 • 24 juni 2018
  Aspirant bestuurslid BAJK: Marc van der Bol

  Samen dingen voor elkaar krijgen geeft me veel voldoening. Zo ben ik actief binnen de KPJ, bewonersplatform, carnavalsbouwclub en de voederbietenwedstrijd. Het BAJK bestuur is hierin een mooie volgende stap. De agrarische sector heeft vele uitdagingen, zeker voor de jonge ondernemers. Samen kunnen we deze uitdagingen en kansen aangrijpen!


 

Contact

Bezoekadres:
Onderwijsboulevard 225
5223 DE 's-Hertogenbosch


Tel. algemeen 073 74 700 90

 

Postadres:
Postbus 100
5201 AC 's-Hertogenbosch


E-mail: info@bajk.nl

Blijf op de hoogte