Nieuws

 • 14 november 2018
  Wat deed NAJK voor jou in oktober?

  Iedereen bij NAJK zet zich dag in dag uit voor 100% in voor jou als lid. Ze zorgen bijvoorbeeld voor het materiaal, achtergrondinformatie en gespreksleiders voor interessante bijeenkomsten of discussieavonden, ontwikkelen trainingen en cursussen, regelen winacties en behartigen jouw belangen in Den Haag of Brussel. Wat deed NAJK voor jou in oktober?


 • 14 november 2018
  Doe mee aan een van de BHV cursusdagen

  Ook dit jaar organiseert BAJK de BHV cursusdagen zowel voor basis- als herhalingscursus.
  Na volgen van 1 cursusdag behaal je het NIBHV-certificaat. Speciale prijs voor BAJK-leden € 130,- excl. 21% BTW.


 • 14 november 2018
  Werkgroep Dierlijk denkt samen met de Rabobank na over de toekomstvisie voor de veehouderij

  Op donderdag 8 november 2018 heeft de Werkgroep Dierlijk van het Brabants Agrarisch Jongeren Kontakt in samenwerking met AJK West-Brabant, AJK Cubar, AJK Oosterhout en AJK Altena en Biesbosch een interessante avond georganiseerd over de visie voor de toekomst van de veehouderij. Rene Veldman heeft namens de Rabobank de avond begeleid.


 • 14 november 2018
  Leden BAJK en provincie Noord-Brabant denken na over kringlooplandbouw

  Een 12-tal leden van het Brabants Agrarisch Jongeren Kontakt hebben op maandag 12 november 2018 in samenwerking met de provincie Noord-Brabant en de gedeputeerde Anne-Marie Spierins door middel van een #durftevragen-sessie nagedacht over kringlooplandbouw. Dit deden zij tijdens GLOW Eindhoven wat dit jaar in het teken stond van Shadow & Lights.


 • 4 november 2018
  Vanaf 3 december weer JOLA openstelling

  Vanaf maandag 3 december 2018 tot en met vrijdag 8 februari 2019 wordt de Jonge Landbouwersregeling (JOLA) weer opengesteld. Jonge boeren en tuinders kunnen een aanvraag indienen voor de aanschaf van modernere voorzieningen, installaties en machines. Dit is de vierde keer dat de JOLA wordt opengesteld. In november maken de Gedeputeerde Staten per provincie de investeringslijsten bekend.


 • 31 oktober 2018
  Win bedrijfsadvies op maat!

  Wanneer je voor een grote verandering of cruciaal punt in je professionele leven staat is het goed om daar aandacht aan te besteden. Zo sta je misschien op het punt om het bedrijf van je ouders over te nemen, wil je je onderneming verduurzamen of zie je kansen om je bedrijf te verbreden of het verdienmodel te veranderen. Welk vraagstuk je ook hebt, wij willen je erbij helpen. Motiveer waarom jij gratis professioneel advies en ondersteuning op maat  moet winnen en wie weet komt zo jouw toekomstvisie een stap dichterbij!


 • 30 oktober 2018
  Uitnodiging – Werkgroep Dierlijk – Toekomstvisie voor de veehouderij

  AJK Altena en Biesbosch, AJK Cubar, AJK Oosterhout en AJK West-Brabant nodigen jullie gezamelijk uit voor een werkgroepavond van de Werkgroep Dierlijk op donderdagavond 8 november in Gilze.


 • 27 oktober 2018
  Ondersteunende maatregelen veehouderij

  De provincie ondersteunt individuele veehouders met een set van ondersteunende maatregelen om de transitie naar een zorgvuldige veehouderij te versnellen. Hiervoor stelt de provincie €75 miljoen beschikbaar.


 • 27 oktober 2018
  Nieuwe portefeuillehouders intensief en bedrijfsovername NAJK

  Tijdens de algemene ledenvergadering (ALV) op donderdag 25 oktober heeft het Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt (NAJK) Tim van der Mark en Sietse Draaijer unaniem gekozen als nieuwe bestuurders van NAJK. Tim van der Mark is gekozen als dagelijks bestuurder voor de portefeuille intensief. Sietse Draaijer is de nieuwe portefeuillehouder bedrijfsovername.


 

Contact

Bezoekadres:
Onderwijsboulevard 225
5223 DE 's-Hertogenbosch


Tel. algemeen 073 74 700 90

 

Postadres:
Postbus 100
5201 AC 's-Hertogenbosch


E-mail: info@bajk.nl

Blijf op de hoogte