AJK Eindhoven Meierijstad

Welkom op de pagina van afdeling AJK Eindhoven Meierijstad

 AJK Eindhoven Meierijstad is één van de 11 afdelingen van het BAJK. In onze regio zijn veel agrarische bedrijven aanwezig, van tuinbouwbedrijven tot pluimveehouderijen en van mestverwerkers tot rundveehouderijen. Door de diverse bedrijven in de agrarische sector blijft het mogelijk om mooie informatieavonden en excursies te organiseren voor onze leden. Om jullie een beeld te geven stellen de huidige bestuursleden zich hieronder voor. 

Ik ben Dennis van Gastel 31 jaar oud, getrouwd en heb 2 kinderen. Geboren in Sint Oedenrode Momenteel woon ik in Son en Breugel. Hier heb ik een eigen vleeskuikenhouderij met 71.000 vleeskuikens. Daarnaast ben ik bestuurslid bij de plaatselijke ZLTO. Ook ben ik de voorzitter van AJK Eindhoven Meierijstad. Ik hoop jullie graag te zien op een van onze activiteiten.

Ik ben Tijs Kolsters, 24 jaar oud en kom uit Middelbeers. Drie jaar geleden ben ik begonnen in het bestuur van AJK Eindhoven-Meierijstad (Voorheen AJK Eindhoven-Noord/Diessen). Ik ben voor het eerst in contact gekomen met de AJK tijdens mijn studie Bedrijfskunde en Agribusiness op de HAS Hogeschool in Den Bosch. Na het afronden van deze studie ben ik zelf in het ICT werkveld terecht gekomen, waardoor ik met mijn dagelijkse werkzaamheden niet meer primair actief ben in de agrarische sector. Om toch nog mijn band met de agrarische sector te behouden help ik met plezier mee in het bestuur van AJK Eindhoven-Meierijstad. Misschien tot ziens op een van onze leuke bijeenkomsten!

Ik ben Pieter Peters, 25 jaar oud. Samen met mijn broer en moeder heb ik een melkveebedrijf in Oirschot. We hebben 125 melkkoeien en 70 stuks jongvee op zo’n 65 hectare. Daarnaast werk ik nog bij een adviesbureau in de ruwvoerteelt.

Ik ben Sandra van der Linden, 20 jaar en woon in Liempde. Ik zit momenteel in het tweede jaar van mijn studie ‘Bedrijfskunde & Agribusiness’ aan de HAS green academy te ’s-Hertogenbosch. In mijn vrije uren ben ik werkzaam thuis op ons melkvee- en varkenshouderij bedrijf, waarbij wij ook deels van onze zuivel zelf verwerken. In de toekomst zou ik graag het familiebedrijf voort willen zetten en dit verder te kunnen ontwikkelen. Ik kijk er naar uit om met de rest van het bestuur leuke en interessante activiteiten te organiseren, zodat wij als leden van het AJK Eindhoven Meijerijstad onze kennis kunnen vergroten en daardoor onze sector verder kunnen ontwikkelen.

Mijn naam is Erik van der Heijden en ben woonachtig in Son en Breugel. Via een aantal bijbaantjes ben ik in de agrarische sector beland, en uiteindelijk door en tijdens mijn bbl opleiding pluimveehouderij gaan werken bij een bedrijf met opfok – vleeskuikenouderdieren. Nadat ik dit 5 jaar had gedaan was het tijd voor een volgende stap en ben ik na wat wikken en wegen in 2018 aan de slag gegaan als adviseur vlees-pluimhouderij bij ABZ diervoeding, waar ik inmiddels dus alweer 5 jaar werkzaam ben. Sinds 2022 ben ik gestart in het regionaal bestuur van de AJK Eindhoven-Meijerij

Ik ben Stef van der Heijden, 25 jaar en woonachting in Spoordonk. Ik ben opgegroeid op een varkensbedrijf, waarna mijn vader in 2004 overstapte naar leghennen. Op dit moment houden wij 100.000 scharrelhennen. In de weekenden ben ik hier werkzaam. Ik heb bedrijfskunde & Agribusiness gestudeerd aan de HAS Hogeschool in ‘s-Hertogenbosch. Sinds 2019 ben ik werkzaam bij Vencomatic Group als Area Sales manager voor Nederland en Scandinavië. Vencomatic Group is de wereldwijde partner in het huisvesten van pluimvee, eierbehandeling en klimaatregeling voor elk type pluimveestal. Binnen Vencomatic Group ben ik verantwoordelijk voor de verkoop in Nederland en Scandinavië. Wat betreft directe verkoop en het onderhouden van ons dealer netwerk.

Heb je vragen voor ons, neem gerust contact op!