Partners

BAJK kan zich mede dankzij haar partners ontwikkelen en ontplooien tot een professionele organisatie voor de jonge boeren en tuinders van de toekomst! Hieronder vind je onze stersponsoren en overige partners:

Stersponsoren:

AB Werkt Zuid-Nederland

AB Werkt Zuid-Nederland is een begrip op de arbeidsmarkt. Ze bemiddelen al jaren betrouwbaar en succesvol in fysieke arbeid voor de agrarische sector, de groenvoorziening, industrie, logistiek, food en de bouw- en transportsector. Dus wat voor soort baan je ook zoekt: bij AB Werkt heb je vele mogelijkheden!

Agrifirm

Agrifirm is een kennispartner voor veehouders/telers en leverancier van kwalitatief hoogstaande producten als diervoeders, zaaizaden, meststoffen en gewasbeschermingsmiddelen. Agrifirm is een coöperatie waarin ruim 10.000 Nederlandse veehouders en telers hun inkoopkracht hebben gebundeld.

ZLTO

ZLTO is een vereniging voor ondernemers in de groene ruimte. In Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Gelderland vertegenwoordigen ze bijna 18.000 leden, die ze ondersteunen bij het realiseren van een duurzame positie in markt en maatschappij.​

Rabobank

Banking for Food is de visie van de Rabobank op landbouw en voedsel voor meer dan negen miljard mensen in 2050. De uitdagingen zijn groot in de wereld van landbouw voedsel. De Rabobank ziet het als haar opdracht om bij te dragen aan het duurzamer voeden van de wereld, door economisch succes en groei te faciliteren van klanten en de gemeenschappen waarin ze opereren.

Vlamings BV

Vlamings BV is leverancier van agrarische producten aan boer en tuinder. Bij Vlamings ligt de nadruk op service en ondersteuning. Daarom staan de vertegenwoordigers u bij om uw teelt zo optimaal mogelijk te maken. Vanuit de vestigingen in Steenbergen en De Mortel kunnen klanten in heel Zuid-Nederland worden beleverd. Het produktenpakket omvat advisering en levering van gewasbescherming, meststoffen, zaaizaden, pootgoed, folie en overige benodigdheden voor de gangbare en biologische landbouw. Handelsonderneming Vlamings B.V. is onderdeel van Vlamings Agro Groep.

ABAB Accountants en Adviseurs

ABAB Accountants en Adviseurs is een fullservice accountants- en adviesorganisatie met meer dan 90 jaar ervaring en 700 betrokken medewerkers, verspreid over 14 vestigingen. Onze adviseurs zijn uw persoonlijke sparringpartner op wie u kunt rekenen bij alle aspecten van uw bedrijfsvoering. Zij kijken met u vooruit om tijdig te anticiperen op kansen en uitdagingen. En leveren met op maat gesneden advies en ondersteuning een bijdrage aan het succes van uw onderneming.

Provincie Noord-Brabant

Brabant en landbouw en voedsel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De landbouw- en voedselketen zit in ons DNA en levert een belangrijke bijdrage aan de Brabantse economie. We hebben een sector die dankzij kennis, ervaring, vakmanschap en innovatiekracht vooroploopt in kwaliteit en duurzaamheid. En die een essentiële bijdrage kan leveren aan een nieuwe balans tussen economie, maatschappij en ecologie. Samen werken we aan een Brabantse landbouw- en voedselketen die innovatief, waardevol, circulair en verbonden is. Daarmee voeden we onszelf, onze samenleving en onze toekomst.

KWS

Al meer dan 160 jaar is KWS als onafhankelijk kweekbedrijf wereldwijd een zeer belangrijke speler in de veredeling van land- en groentegewassen en de productie en levering van zaaizaden. De doelstellig is om iedere teler met behulp van een goed getraind en gemotiveerd team van adviseurs te voorzien van toegevoegd waarde op het landbouwbedrijf in de vorm van goede, op het bedrijf passende, rassen en een professionele begeleiding van de teelt en de voeding aan dieren. Met trots, passie en de ervaring die is opgedaan in de landbouwpraktijk werken de medewerkers van KWS Benelux dagelijks aan het behalen van deze doelstelling.

Overige partners:

Bent u ook geïnteresseerd om partner te worden van BAJK, neem dan contact op met info@bajk.nl.