Partners


Partners BAJK

 

BAJK kan mede dankzij de partners zich ontwikkelen en ontplooien tot een dynamische/proffesionele organisatie voor jonge ondernemende agrariërs. Hieronder vind je onze stersponsoren en overige partners en hun websites:

 

Stersponsoren:

 

 

 

 

AB Werkt Zuid-Nederland is een begrip op de arbeidsmarkt. Ze bemiddelen al jaren betrouwbaar en succesvol in fysieke arbeid voor de agrarische sector, de groenvoorziening, industrie, logistiek, food en de bouw- en transportsector. Dus wat voor soort baan je ook zoekt: bij AB Werkt heb je vele mogelijkheden!

 

 

Agrifirm is een kennispartner voor veehouders/telers en leverancier van kwalitatief hoogstaande producten als diervoeders, zaaizaden, meststoffen en gewasbeschermingsmiddelen. Agrifirm is een coöperatie waarin ruim 10.000 Nederlandse veehouders en telers hun inkoopkracht hebben gebundeld.

 

 

 

ZLTO is een vereniging voor ondernemers in de groene ruimte. In Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Gelderland vertegenwoordigen ze bijna 18.000 leden, die ze ondersteunen bij het realiseren van een duurzame positie in markt en maatschappij.

 

   

Global Farmers is hét internationale digitale platform exclusief voor de agrarische klant van de Rabobank. Een plek waar onze agrarische klanten en experts in het vakgebied met elkaar in contact komen om kennis uit te wisselen. Dit alles met als doel agrariërs te helpen een (nog) succesvollere ondernemer te zijn in een snel veranderende wereld. Hiermee gaat Rabobank de uitdaging aan om agrariërs te ondersteunen bij het produceren van substantieel meer voedsel in de komende decennia om 9 miljard mensen te kunnen voeden in 2050.

 

Vlamings BV is leverancier van agrarische producten aan boer en tuinder. Bij Vlamings ligt de nadruk op service en ondersteuning. Daarom staan de vertegenwoordigers u bij om uw teelt zo optimaal mogelijk te maken. Vanuit de vestigingen in Steenbergen en De Mortel kunnen klanten in heel Zuid-Nederland worden beleverd. Het produktenpakket omvat advisering en levering van gewasbescherming, meststoffen, zaaizaden, pootgoed, folie en overige benodigdheden voor de gangbare en biologische landbouw. Handelsonderneming Vlamings B.V. is onderdeel van Vlamings Agro Groep.

 

 

 

ABAB Accountants en Adviseurs is een fullservice accountants- en adviesorganisatie met meer dan 90 jaar ervaring en 700 betrokken medewerkers, verspreid over 14 vestigingen. Onze adviseurs zijn uw persoonlijke sparringpartner op wie u kunt rekenen bij alle aspecten van uw bedrijfsvoering. Zij kijken met u vooruit om tijdig te anticiperen op kansen en uitdagingen. En leveren met op maat gesneden advies en ondersteuning een bijdrage aan het succes van uw onderneming.

 

 

 

 

FoodUp! Brabant verbindt mensen die werken aan gezond en eerlijk eten. We willen optrekken met iedereen die bezig is met veranderingen in het voedselsysteem. Jonge boeren spelen dus een cruciale rol! En wat kunnen we voor jou betekenen? Innovatieve ondernemers brengen we verder. Door te helpen bij het vinden van financiering, door te sparren, door je te verbinden aan de juiste mensen. In 2016 hielp FoodUp! 7 ondernemers, waaronder de Dutch Quinoa Group (stappen richting food services) en de Keten Duurzaam Varkensvlees (verdere verduurzaming concept). Ook waren wij betrokken bij initiatieven gericht op korte ketens, zoals Firma Melkmannen en de Stoerderij.

 

 

 

 

 

Al meer dan 160 jaar is KWS als onafhankelijk kweekbedrijf wereldwijd een zeer belangrijke speler in de veredeling van land- en groentegewassen en de productie en levering van zaaizaden. De doelstellig is om iedere teler met behulp van een goed getraind en gemotiveerd team van adviseurs te voorzien van toegevoegd waarde op het landbouwbedrijf in de vorm van goede, op het bedrijf passende, rassen en een professionele begeleiding van de teelt en de voeding aan dieren. Met trots, passie en de ervaring die is opgedaan in de landbouwpraktijk werken de medewerkers van KWS Benelux dagelijks aan het behalen van deze doelstelling.
KWS hanteert in de Benelux al 25 jaar een duidelijke visie die volledig conform is aan de goede landbouwpraktijk. Deze visie is gebaseerd op duurzaamheid, vertrouwen en degelijkheid. KWS streeft, op basis van een uitgebreid veredelingsprogramma, naar het hoogst haalbare saldo voor de teelt van de gewassen.

 

Adverteerders:

 

 

 

 

 


Contact

Bezoekadres:
Onderwijsboulevard 225
5223 DE 's-Hertogenbosch


Tel. algemeen 073 74 700 90

 

Postadres:
Postbus 100
5201 AC 's-Hertogenbosch


E-mail: info@bajk.nl

Blijf op de hoogte