Interviews en enquêtes

We krijgen regelmatig de vraag of wij leden kunnen vragen of zij mee willen werken aan een interview of enquête. Om niet geïnteresseerde leden niet te overspoelen met enquêtes en vragen, hebben we deze pagina op de site gemaakt om hier de interviews en enquêtes te delen. Wil jij graag op de hoogte gehouden worden van de updates op deze pagina? Meld je dan aan via pleun@bajk.nl om op de hoogte gehouden te worden van updates.

Interview eerlijk loon

Studenten van Universiteit Wageningen zijn op zoek naar boeren die mee willen werken aan interviews over eerlijk loon. 

Wil jij hen helpen? Stuur hen dan een mail.

Voor meer informatie zie de afbeelding hiernaast. 

Quick Scan Waterschapsdemocratie - Waterschap Brabantse Delta

Het Waterschap Brabantse Delta wil graag weten hoe inwoners, instellingen, bedrijven, ambtenaren en bestuursleden kijken naar de democratie in het waterschap. Dat gaat om vragen als: hoe worden in uw waterschap besluiten genomen en uitgevoerd? Is dat duidelijk? En hoe kunnen inwoners, instellingen & bedrijven meedenken, meebeslissen of zelfs meewerken als zij dat willen?

Het beantwoorden van de vragen duurt ongeveer 10 minuten. U kunt de vragenlijst tussentijds opslaan om later verder te gaan. De antwoorden worden anoniem verwerkt in een rapport. dat rapport gaan we gebruiken om samen nog democratischer te werken. 

https://www.quickscanlokaledemocratie.nl/form/qsw-brabantsedelta