Interviews en enquêtes

We krijgen regelmatig de vraag of wij leden kunnen vragen of zij mee willen werken aan een interview of enquête. Om niet geïnteresseerde leden niet te overspoelen met enquêtes en vragen, hebben we deze pagina op de site gemaakt om hier de interviews en enquêtes te delen. Wil jij graag op de hoogte gehouden worden van de updates op deze pagina? Meld je dan aan via pleun@bajk.nl om op de hoogte gehouden te worden van updates.

Veiligheidsbehoefte van ondernemers in het (agrarisch) buitengebied

Mijn naam is Jochem van Bergen, 3e jaars integrale veiligheidskunde student op het Avans Hogeschool te Breda. Ik ben voor mijn stageopdracht bezig met een onderzoek voor het Platform Veilig Ondernemen. Dit is een organisatie met een publiek-private samenwerking tussen overheidsinstanties en het bedrijfsleven. Tijdens dit onderzoek kijk ik naar de veiligheidsbehoefte met als thema’s georganiseerde criminaliteit, misdrijven en cybercrime onder ondernemers in het agrarisch buitengebied. Voor het krijgen van zoveel mogelijk respons is er een enquête opgesteld om ondernemers binnen Brabant-Zeeland te kunnen bereiken. De vraag is of u een kleine 5 minuutjes tijd wilt vrijmaken om deze enquête in te vullen. U kunt er een dinerbon t.w.v. 50euro mee winnen en u helpt uw mede ondernemers in de strijd tegen georganiseerde misdaad! Ook helpt u mij enorm met mijn onderzoek!

 

Link naar enquête : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScT2Q4iVvCJ-rZG_9DJFTYaFKiapduK2YTSkReRCZzrU-9OaA/viewform?usp=sf_link

 

Heb jij nog een enquête? Laat het ons weten!