Interviews en enquêtes

We krijgen regelmatig de vraag of wij leden kunnen vragen of zij mee willen werken aan een interview of enquête. Om niet geïnteresseerde leden niet te overspoelen met enquêtes en vragen, hebben we deze pagina op de site gemaakt om hier de interviews en enquêtes te delen. Wil jij graag op de hoogte gehouden worden van de updates op deze pagina? Meld je dan aan via pleun@bajk.nl om op de hoogte gehouden te worden van updates.

Onderzoek naar het mediagedrag en de informatiebehoeften van jonge boeren (tot 35 jaar).

Hi! 

 

Ik ben Sara, stagiaire bij Agrio. Agrio verzorgt al jaren krachtige vakkennis voor verschillende de agrarische sectoren. Als afstudeerproject doe ik onderzoek naar het mediagedrag en de informatiebehoeften van jonge boeren (tot 35 jaar). Ik ben momenteel druk bezig met het verspreiden van mijn enquête. Hiermee hoop ik een duidelijk beeld te creëren van deze doelgroep. 

 

Op het gebied van mediagedrag is natuurlijk super veel bekend over de generatie Y en Z. Maar in welke mate komen de jongeren uit de agrarische sector overeen met de niet-agrariërs? En hoe kunnen wij hier zo goed mogelijk op aansluiten? 

 

Link naar enquête : https://nl.surveymonkey.com/r/jongeboeren_AJK

 

Heb jij nog een enquête? Laat het ons weten!