Partners aan het woord..

Elke maand krijgen partners van BAJK de gelegenheid jou mee te nemen binnen hun bedrijf! Ze gaan in op een actualiteit, introduceren een nieuw product of dienst of hebben een specifieke vraag aan jou! Ben je benieuwd wat ze allemaal te vertellen hebben! Blijf dan op de hoogte door onderstaande berichtjes te lezen.

  • 5 juni 2020
    Vlamings: Vitalosol Gold, de bladmeststof die meer doet!

    Vitalosol Gold is een bladmeststof die primair voorziet in de plantbehoefte aan zwavel (S) koper (Cu) en mangaan (Mn). Maar deze elementen bieden óók plantversterkende effecten. Vitalosol Gold verhoogt de vitaliteit en de weerbaarheid van de plant en vermindert zo de afhankelijkheid van gewasbescherming. Proeven tonen duidelijke effecten.


  • 27 mei 2020
    AB Werkt: Arbeidsmarkt in coronatijd

    Zijn er voldoende handjes om werk gedaan te krijgen? Kunnen we in deze tijd inzet van arbeidsmigranten verwachten, of moeten we ons focussen op mensen die (tijdelijk) zonder werk zitten, zoals horecamedewerkers. AB Werkt helpt vraag en aanbod op de arbeidsmarkt te matchen. Hoe gaat dat in tijden van crisis? Er zijn voldoende (internationale) medewerkers Lees verder…


 

Contact

Bezoekadres:
Onderwijsboulevard 225
5223 DE 's-Hertogenbosch


Tel. algemeen 073 74 700 90

 

Postadres:
Postbus 100
5201 AC 's-Hertogenbosch


E-mail: info@bajk.nl

Blijf op de hoogte