Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

AJK Uden & Land van Cuijk: Excursie Trouw Nutrition Boxmeer

februari 20 @ 20:00 - 23:00

Trouw Nutrition is een internationaal bedrijf met een sterke marktpositie in onder andere veevoederadditieven, premixen, mineralen en voeders voor jonge dieren. De merken van Trouw Nutrition zijn Farm-O-San, Milkiwean, Selko en Sprayfo, waarvan elk product eerst onderzocht dient te worden.

Trouw Nutrition beschikt over diverse onderzoeksfaciliteiten over de wereld, op de rand van Boxmeer is het Swine Research Centre gelegen.

Op 20 februari zijn we welkom bij het Swine Research Centre, hier zal Hubèrt van Hees de avond openen met een presentatie over Trouw Nutrition met nadruk op het onderzoek wat wordt uitgevoerd op onder andere de varkensonderzoeksfaciliteit, ook zullen er onderzoeksmethodes van kalveren en vleesvee aan bod komen. Daarna wordt er een rondleiding gegeven op de onderzoeksfaciliteit ‘Swine Research Centre’, hier zullen verschillende voeder- en meetsystemen worden getoond. Na de rondleiding wordt de avond afgesloten, dit zal circa rond 22.00 zijn.

Benieuwd wat het traject is voor een jongdiervoeder of een premix op de markt komt? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar ajkudenenlandvancuijk@gmail.com. Let op alleen aanmelding via de mail is geldig, aanmelding via alleen facebook is niet geldig.

Gegevens

Datum:
februari 20
Tijd:
20:00 - 23:00

Locatie

Swine Research Centre, Boxmeer

Contact

Bezoekadres:
Onderwijsboulevard 225
5223 DE 's-Hertogenbosch


Tel. algemeen 073 74 700 90

 

Postadres:
Postbus 100
5201 AC 's-Hertogenbosch


E-mail: info@bajk.nl

Blijf op de hoogte