Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kom op 9 juli proeven van de Bestuurlijke Proeverij

9 juli 2015 @ 17:00 - 21:30

ZLTO wil zich verbinden met de nieuwe generatie agrarische ondernemers. En daar kun jij als bestuurlijk talent een cruciale rol in spelen. Daarom nodigen we je graag uit voor onze Bestuurlijke Proeverij, een reeks van vijf bijeenkomsten, verspreid over de rest van het jaar. We vertrekken vanuit je persoonlijke waarden en gaan samen diverse bestuurlijke aspecten verkennen. Zittende bestuurders kunnen daarnaast gebruik maken van intervisie en persoonlijke coaching.
 
De aftrap vindt plaats op 9 juli bij ZLTO in ’s-Hertogenbosch
… door onze voorzitter Hans Huijbers. Hans gaat met name in op het belang van netwerken. In de vervolgbijeenkomsten gaat het o.a. over storytelling, persoonlijk leiderschap en omgaan met conflicten. Deze items worden ingevuld door bevlogen specialisten van ZLTO en enkele gastsprekers. Ter plekke vertellen we meer over het programma en kun je direct intekenen. Je moet snel beslissen, want er zijn maar 25 plaatsen beschikbaar.
 
Programma
We beginnen op 9 juli om 17.00 uur. Rond 18.30 uur gaan we BBQ-en Voor 19.30 uur hebben we een topondernemer gestrikt, in het kader van het platform Jonge Helden in het Groen. Die inspiratie pik je mooi mee! Om 21.30 uur sluiten we de gezamenlijke bijeenkomst met een surprise-act af.
 
Laat snel even weten of we je mogen verwachten op 9 juli.
Meld je voor het evenement aan op www.facebook.com/jongzlto of stuur een mail naar
marieke.grassens@zlto.nl of jacqueline.kroon@zlto.nl
Deelname is kostenloos
De Bestuurlijke Proeverij wordt je aangeboden door ZLTO.
 
Bekijk hier de uitnodiging.
 

Gegevens

Datum:
9 juli 2015
Tijd:
17:00 - 21:30

Locatie