Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

NAJK en Interpolis: Risicomanagement in de akkerbouw

14 december 2017 @ 19:30 - 22:00

Beste NAJK-er,
Risico’s. We denken liever over de kansen. Toch is goed risicomanagement in de akkerbouw van groot belang. De akkerbouw staat aan de basis van de voedselketen, bedrijven zijn kapitaalintensief en de akkerbouw is afhankelijk van het weer.
De impact van de risico’s zijn op verschillende plekken heel duidelijk geworden. Denk maar aan de invloed die extreem weer heeft gehad op de gewassen. Of aan de stalbranden die geweest zijn. Of de invloed van de fipronilcrisis op de pluimveesector. Wat kunnen we als akkerbouwers doen om ons te beschermen tegen frauduleuze praktijken? Verzekeren is niet de oplossing voor deze verschillende risico’s, maar hoe kun je dan wel omgaan met deze risico’s?
Op donderdag 14 december organiseert NAJK daarom samen met Interpolis een avond speciaal voor jonge akkerbouwers. Het zal een interactieve avond worden waarbij kennis en ervaringen worden uitgewisseld.
Tijd
19.30 uur Inloop met koffie en thee
20.00 uur Welkom door Doeko van t Westeinde (NAJK) en John de Hoon (Interpolis)
20.10 uur Interactieve sessie over risico’s in de akkerbouw
22.00 uur Afsluiting
Locatie
Interpolis
Rijnzathe 10
3454 PV De Meern
Aanmelden
Wil jij deze avond niet missen? Meld je dan voor 10 december aan via het aanmeldformulier. Aanmelden verplicht in verband met de registratie voor een parkeerplek en toegang tot het gebouw.
Aan de avond zijn geen kosten verbonden.

Gegevens

Datum:
14 december 2017
Tijd:
19:30 - 22:00

Locatie