Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

The New Farm Family

16 oktober 2014 @ 19:00 - 22:30

 
Ook benieuwd hoe een werkdag van een jonge boer er uit ziet? Hoe een fooddesigner zijn gerechten en concepten ontwikkelt? Wat er allemaal bij komt kijken als je beleidsambtenaar bent voor de landbouw? Of wat je als technische student of onderzoeker allemaal doet?
 
Jongeren van YFM Brabant en BAJK gaan een kijkje nemen in elkaars keuken. Gezellig een dag samen optrekken om elkaar te leren kennen en elkaar beter te begrijpen. Vervolgens worden op creatieve manieren de meest indrukwekkende gebeurtenissen of opvattingen vastgelegd in een familiealbum.
 
Tijdens Wereldvoedseldag op 16 oktober zullen deze jongeren elkaar tijdens een “eat-in” nogmaals ontmoeten. Het doel: Bewust zijn van elkaars uitdagingen en kijken hoe we deze uitdagingen aan kunnen pakken.
 
Wil jij deelnemen aan The New Farm Family? Of zou je nog wat meer informatie willen krijgen? Stuur dan een mail naar ines@bajk.nl
 
The New Farm Family is een samenwerking van het project BAJK academy ‘Imago maak jezelf!’ en het project ‘Family Farming’ van YFM (Youth Food Movement).

Gegevens

Datum:
16 oktober 2014
Tijd:
19:00 - 22:30