Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

AFGELAST – Online snelcursus ‘Reputatiemanagement’

23 maart 2021 @ 20:15 - 21:45

Helaas hebben we moeten besluiten om de online snelcursus ‘Reputatiemanagement’ van vanavond 23 maart 2021 af te lassen in verband met te weinig aanmeldingen. Geïnteresseerde kunnen aansluiten bij de cursus op 1 april. Deze gaat sowieso door.

 

 

Beste BAJK of ZLTO-lid,

Lukt het jou als boer of tuinder om het verhaal achter je bedrijf goed over te brengen naar de burger? Of zou een online snelcursus ‘Reputatiemanagement’ jou kunnen helpen om je communicatievaardigheden te verbeteren? De onwetendheid van burgers over de agrarische sector neemt toe. Het is aan ons als boeren en tuinders de taak om de burger te vertellen wat de herkomst van het voedsel is en hoe dit voedsel geproduceerd wordt. We moeten onze boodschap krachtig neerzetten en blijven herhalen. Door de toenemende onwetendheid en negatieve berichtgeving over de agrarische sector krijgen we als boeren en tuinders helaas ook steeds vaker te maken met foutieve cijfers en uit verband getrokken uitspraken en afbeeldingen. ‘Fake news’, toont niet de realiteit van onze agrarische sector en kan emotioneel beladen gesprekken als gevolg hebben. Deze gesprekken mogen we als boeren en tuinders niet uit de weg gaan en daarom is het belangrijk om aandacht te besteden aan onze communicatievaardigheden.
Helaas worden we niet geboren met communicatievaardigheden en daarom organiseren BAJK en ZLTO deze snelcursus ‘Reputatiemanagement’. Deze snelcursus wordt verzorgt door Mark de Jong of Reinier Enzerink. Beide zijn PR-specialist bij ZLTO. Aan de hand van 10 wijze lessen leer je alles over reputatie en hoe je jouw passie en trots als troefkaart kunt spelen.

Dit kun je verwachten:
#1 Mediacratie
#2 Beeld bepaalt
#3 Pak de regie
#4 Minder is meer
#5 Vertrouwen komt te voet
#6 Hooggeëerd publiek
#7 Boodschap op zak
#8 Maak lol
#9 Daden zeggen meer dan woorden
#10 Wie is onze Freek Vonk?

De snelcursus wordt driemaal online gegeven voor de regio’s West- Midden- en Oost-Brabant op de volgende data:
Oost-Brabant
Datum: 9 maart 2021
Tijd: 20:15 uur
Betrokken AJK’s: AJK Oss, AJK Uden en Land van Cuijk, AJK De Peel en AJK Eindhoven-Zuid
Trainer: Mark de Jong, PR specialist bij ZLTO

Midden-Brabant
Datum: 23 maart 2021
Tijd: 20:15 uur
Betrokken AJK’s: AJK Den Bosch, AJK Eindhoven-Noord/ Diessen en AJK De Kempen
Trainer: Mark de Jong, PR specialist bij ZLTO

West-Brabant
Daum: 1 april 2021
Tijd: 20:15 uur
Betrokken AJK’s: AJK West-Brabant, AJK Altena en Biesbosch, AJK Oosterhout en AJK Cubar
Trainer: Reinier Enzerink, PR specialist bij ZLTO

Volg jij een online snelcursus? Meld je dan alvast aan door een mailtje te sturen naar info@bajk.nl. Voorafgaand aan de bij bijeenkomst wordt nog verder informatie toegestuurd. Volg ook de online snelcursus ‘Reputatiemanagement’ en verbeter je communicatievaardigheden, zodat je geen gesprek meer uit de weg gaat!

 

 

Gegevens

Datum:
23 maart 2021
Tijd:
20:15 - 21:45