Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Provinciale Avond met Ernst van der Schans van Den Eelder

25 april 2016 @ 20:15 - 20:30

Beste BAJK-er,
Op maandagavond 25 april organiseert het BAJK een Provinciale Avond. Op deze avond staat het versterken van het ondernemerschap en het versterken van de positie van het agrarisch bedrijf centraal. Dit kan bijvoorbeeld door het ontwikkelen van onderscheidende product(concept)en en duurzame verdienmodellen, maar ook door het vertalen van markt- en consumententrends naar marktkansen.
Spreker op de Provinciale Avond is Ernst van der Schans, eigenaar van Den Eelder. Den Eelder groeide in dertig jaar tijd van een regulier melkveebedrijf naar 500 koeien en 10 miljoen liter melkverwerking per jaar. Wat erg leuk is, is dat de zuivel, wat nog altijd op eigen erf gemaakt wordt, in een groot aantal supermarkten te koop is. Een knappe prestatie en op de Provinciale Avond zal Ernst vertellen hoe hij zijn melkveebedrijf uitgebouwd heeft met de zuivelboerderij.
Hoe is de zuivelboerderij ontstaan? Wat waren zijn drijfveren? Waar hou je rekening mee met het creeëren van een nieuwe bedrijfstak? Hoe reageerde zijn familie op de bedrijfsontwikkeling? Wat liep als een speer en waar liep hij tegen aan?
Datum: maandag 25 april
Aanvang: 20:15 uur
Locatie: De Stapperij, Spoordonkseweg 80, 5688 KE Oirschot
Spreker: Ernst van der Schans, melkvee- en zuivelboerderij Den Eelder
Coachingstraject ‘Ben jij de gamechanger?’
Ben jij wellicht iemand die de positie van jouw agrarisch bedrijf wil versterken en in staat bent het anders te doen dan anderen? Dan ben jij wellicht wel een echte gamechanger! In 2016 organiseert het BAJK in samenwerking met de Werkgroep Verbreding een coachingstraject voor gamechangers.  Op de Provinciale Avond zullen de begeleidende coaches van het coachingstraject: Barbara O’Neill en Michel Kolenbrander, beide gespecialiseerd in concepting en branding,  zichzelf voorstellen en zal er uitleg gegeven worden over het coachingstraject.
Na de Provinciale Avond kun je jezelf opgeven voor het coachingstraject via jolijn@bajk.nl. Ben je al geïnteresseerd, dan kun je al contact opnemen met Jolijn.
Graag tot ziens op maandagavond 25 april!

Gegevens

Datum:
25 april 2016
Tijd:
20:15 - 20:30

Locatie