Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Regel de Regels / Supermarketing: Excursie Rijk Zwaan

14 mei 2019 @ 19:00 - 22:00

Ben jij klaar voor de toekomst? Excursie: Rijk zwaan
Dinsdag 14 mei organiseert BAJK vanuit de projecten Supermarketing en Regel de Regels een excursie naar Rijk Zwaan in Fijnaart.
Rijk Zwaan is een internationaal groenteveredelingsbedrijf met ruim 3000 medewerkers in 30 verschillende landen. Met hun zaden leggen ze de basis voor gezonde en aantrekkelijke groenten. Rijk Zwaan houdt marktontwikkelingen, consumententrends en demografische ontwikkelingen nauwlettend in de gaten om de juiste prioriteiten te stellen in de veredelingsprogramma’s. Zo brengen ze rassen op de markt die oplossingen bieden voor diverse maatschappelijke uitdagingen.
Rijk Zwaan neemt ons deze avond mee in dit thema, waarbij we ook ingaan op het vraagstuk;  Hoe creëren we weerbare planten, waardoor er minder gewasbeschermingsmiddelen gebruikt hoeven te worden? Daarnaast horen we welke bedrijfsactiviteiten er specifiek op de locatie in Fijnaart plaats vinden. Gerard Beentjes, landbouwadviseur bij provincie Noord-Brabant, sluit deze avond ook aan om de visie vanuit de Provincie met ons te delen.
Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor de toekomst van jouw bedrijf?
Zorg dan dat je er bij bent op:
Datum:     14 mei
Tijd:          19.00 uur
Locatie:    Eerste Kruisweg 9, Fijnaart
Meld je vooraf aan via dorien@bajk.nl
Deze excursie maakt onderdeel uit van het project ‘Regel de Regels’; een reeks van excursies voor jonge boeren die aan de slag willen met hun eigen toekomst. Regel de Regels wordt mede mogelijk gemaakt door ZLTO en FoodUp! Brabant.

Gegevens

Datum:
14 mei 2019
Tijd:
19:00 - 22:00

Locatie