Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Werkgroep Verbreding: 'Verkoop je eigen product'

15 december 2016 @ 20:15 - 22:30

Beste BAJK-er,
Op donderdagavond 15 december organiseert de werkgroep verbreding een inspirerende avond over streek- en boerderijwinkels. Tijdens deze avond zullen drie ondernemers hun verhaal doen over hun ervaringen met het oprichten en het draaiende houden van de boerderijwinkels.

  • Hubert Verschureteelt sinds 2002 op een gepassioneerde en eerlijke wijze zoete kersen. Samen met zijn vader Bert en partner Janny kun je terecht in de streekwinkel De Kersenhof om de kersen te kopen. Tijdens de bijeenkomst zal Hubert vertellen waarom hij ervoor gekozen heeft om het bedrijf uit te bouwen met een neventak.
  • Cor Ooms van aspergeboerderij Ooms. In 1984 heeft dit bedrijf ervoor gekozen om zich te gaan specialiseren in de teelt van asperges. De asperges worden verkocht onder de naam ‘De Brabantse Wal Asperges’ vanuit de Telersvereniging. De producten beschikken over Europese Certificering om misbruik en namaak van het specifieke product tegen te gaan. Cor verteld hier tijdens de excursie meer over.
  • Ad Simons, pluimveehouder en van de voormalige versmarkt ‘Streek en Beleving’ in Roosendaal. Ad Simons is één van de 25 boeren en tuinders de gezamenlijk een coöperatie vormde die participeerde in het opzetten van een eigen versmarkt met een seizoensgebonden productaanbod uit de eigen streek. Helaas is naar een half jaar de stekker uit het bedrijf gehaald, omdat de omzet niet hoog genoeg was. Een droom die in duigen viel. Ad verteld graag hierover zijn verhaal.
Wanneer:  15 december 2016
Waar: De Kersenhof, Zijlweg 2 te Raamsdonk
Aanvang:  20:15uur

 
We hopen je op 15 december te ontmoeten.
 
Namens de werkgroep verbreding,
Casper van de Wetering
Leonie van Zuilichem
 

Gegevens

Datum:
15 december 2016
Tijd:
20:15 - 22:30

Locatie