BAJK Belangenbehartigingsavond – 28 februari 2024

In 2021 hebben we als BAJK een visie opgesteld voor richting de provincie Noord-Brabant. Nu willen we deze visie met zo veel mogelijk leden opnieuw vormgeven en aanscherpen op het gebied van: water, natuur, mest en stikstof. We hebben van een groepje leden hiervoor al input gehad en willen de nieuwe conceptversie graag met jouw als lid bespreken op woensdagavond 28 februari. De avond vindt plaats van 20:00 – 23:00 uur in het ZLTO gebouw in Den Bosch.

Joris van der Doelen, kalverhouder uit Vinkel en lid van de vakgroep kalverhouderij van LTO komt ook vertellen over de actieve belangenbehartiging van de kalverhouderij en de visie die zij de afgelopen tijd hebben opgesteld. Benieuwd naar het verhaal van Joris en wil je input leveren in de visie van BAJK? Meld je dan aan voor de belangenbehartigingsavond via info@bajk.nl!

De avond is alleen bedoeld voor leden van BAJK, aanmelden is daarom van belang. Zodra de visie definitief is zal deze worden uitgedragen door BAJK naar buiten en onder de aandacht gebracht worden bij de provincie Noord-Brabant.