Nieuwe bestuursondersteuner BAJK – Anouk van Dal

Hoii! Mijn naam is Anouk van Dal (20 jaar) en kom uit Drunen. Samen met mijn ouders woon ik op een melkveebedrijf waar we 100 koeien melken met bijbehorend jongvee. Naast de melkkoeien verwerken wij nog zo’n 20% van onze melk tot ambachtelijke zuivelproducten die we afzetten in onze eigen boerderijwinkel, maar ook aan derden leveren zoals andere boerderijwinkels en horecazaken.

Momenteel ben ik nog aan het afstuderen aan de opleiding veehouderij op de HAS Hogeschool. Daarnaast ben ik sinds kort bij de BAJK begonnen als bestuursondersteuner/projectmanager. Ik wil op deze manier graag de agrarische sector promoten en jonge agrariërs inspireren, maar ook steunen in een soms moeilijke tijd. Naast mijn passie voor de melkveehouderij vind ik het erg leuk om van andere sectoren te leren. Met deze functie wil ik me dan ook graag inzetten voor de 3 speerpunten van de BAJK; gezelligheid, kennisontwikkeling en belangenbehartiging.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben? Mail mij dan vooral via anouk@bajk.nl . Tot snel bij een van de bijeenkomsten of projecten!