Praat vanavond mee over ‘Een passend bedrijfsmodel’ tijdens de Coronacall op Instagram (agrimeetsdesign_nl)

Vanavond is het alweer tijd voor de derde Coronacall! Peter Van de Voort runt, samen met zijn vader Jan Dirk, De Groote Voort (Remeker). Bij Remeker denken mensen vaak aan jersey koeien, ander voer, de bodem, biologisch dynamisch, kaas en ghee én aan het enthousiasme en de passie van vader en zoon. Ook bij hen heeft de Coronacrisis een flinke impact. Normaal gesproken gaat de helft van hun kaas naar de horeca. Gelukkig zien ze wel dat kaasspeciaalzaken meer bestellen waardoor de klap al iets minder heftig is, maar zet deze lijn door? Het zet Peter aan het denken: “Wat is een gezond model voor ons bedrijf? Moet ik wachten tot mijn afzet ooit weer ‘normaal’ wordt, of moet ik mijn verdienmodel aanpassen?” Beatrijs is senior designer bij Reframing Studio. Deze empathische designer heeft een passie voor voedsel/landbouw, luisteren, begrijpen en interpreteren. Kan zij Peter helpen met zijn vraag?
Kijk, denk en praat mee! Vanavond om 19.30 uur, livestream @agrimeetsdesign_nl
Hoe? Volg deze stappen:

  1. Open Instagram
  2. Ga naar het account van Agri meets Design (agrimeetsdesign_nl) en volg ons
  3. Open woensdag iets voor 19.30 u Instagram en ga naar ons account
  4. Klik op de profielfoto en je neemt deel aan de livestream
  5. Stel je vragen, maak je opmerkingen en Marianne en Marc nemen deze mee in hun gesprek