Terugblik kaderweekend 2022

Zaterdag 26 en zondag 27 maart heeft het jaarlijkse kaderweekend plaats gevonden. Tijdens dit weekend voor alle (B)AJK bestuurders werd er begonnen met een inhoudelijk training en afgesloten met een stapavond.

We begonnen het kaderweekend met een boks training gegeven door Wendy Manders van Bokscoaching. Het thema van de boks training was ‘samen boksen we het voor elkaar’. Tijdens de training hebben de bestuurders elkaar leren kennen, door middel van het overgooien van voorwerpen en daarbij iets over jezelf te vermelden. Er werd begonnen met 1 voorwerp en dit werden er drie. De oefening werd nog moeilijker gemaakt doordat de bestuurders de voorwerpen niet mochten laten vallen en iedereen moest alle drie de voorwerpen gegooid hebben. Om dit voor elkaar te krijgen werd moest er samengewerkt worden om de tactiek te bespreken. Het samenwerken stond dan ook centraal in heel de boks training. Na de kennismaking werden de boks technieken aangeleerd en werd er gekeken wat de persoonlijkheden van de bestuurders waren. Daarna werd er natuurlijk een partijtje gebokst tussen de bestuursleden. We sloten de training af met een samenwerkingsactiviteit waarin we samen zo snel mogelijk 20 genummerde kaartjes in de correcte volgorde moesten aan raken. De eerste keer duurde dit 45 seconden maar na wat overleg en een aantal pogingen was het de bestuursleden gelukt dit in 1 á 2 seconden te doen.

Na de boks training hebben we buiten in het zonnetje een borrel gepakt met daar aansluitend een goede maaltijd verzorgd door de bestuurondersteuners en onze BAJK-voorzitter. Nadat we een goede bodem hadden gelegd zijn we opstap gegaan naar Udenhout onder zeil. Waar we een super avond hebben gehad. Zondag ochtend hebben we afgesloten met een lekker ontbijt en is iedereen naar huis gegaan.