TIJD VOOR ACTIE!

Tijd voor actie!
BAJK roept ook haar leden op om deel te nemen aan de actiedag op woensdag 22 juni. Juist nu is het belangrijk dat jonge boeren van zich laten horen, omdat de toekomst van de landbouw wordt bedreigd! Houd voor de precieze informatie over de dag, de berichten van de hoofdorganisatoren van de actiedag in de gaten. Motto is: ‘Doe mee, maar doe het netjes!’.

NAJK

NAJK is druk bezig om een aantal ludieke acties op te zetten waarmee zij aandacht trekt van burgers en politiek voor het onrealistische beleid. Dit zal worden uitgezet in aanloop naar de landelijke actiedag. “Met deze ludieke acties willen we de impact van het over ons uitgestorte beleid duidelijk maken en zetten we de landelijke actiedag ook kracht bij”, aldus NAJK-voorzitter Roy Meijer. Houd vanaf vandaag de socials en website van NAJK in de gaten.

Vlogger gezocht

Voor de demonstratie van aankomende woensdag is BAJK op zoek naar iemand die voor ons een paar korte vlog momenten wil opnemen voor de socials van BAJK en ZLTO. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn, dan horen wij dit graag. Stuur hiervoor een appje naar Gerben (06-13148817).