Vacature: Medewerker BAJK

BAJK zoekt per direct een enthousiaste en ondernemende:
Projectmanager/ Bestuursondersteuner BAJK
(ongeveer 12-16 uur per week op ZZP basis)
Ben jij iemand die affiniteit heeft met de Brabantse land- en tuinbouw? En vind je het leuk om bijeenkomsten, projecten en activiteiten te organiseren? Dan is deze vacature iets voor jou!
Als bestuursondersteuner en projectmanager ondersteun je het dagelijks bestuur van BAJK, maar ook de lokale afdelingen (AJK’s). Samen met hen zorg je ervoor dat we werken aan de drie belangrijke speerpunten van de vereniging:
– Gezelligheid
– Kennisontwikkeling
– Belangenbehartiging

Hierbij kun je denken aan het organiseren van bijeenkomsten met en voor de lokale AJK’s. Maar ook aan bijeenkomsten met en voor de partners van BAJK. Of aan bijeenkomsten en activiteiten in het kader van de belangenbehartiging. Ieder jaar heeft BAJK een groot ledenfeest: het Biggenbal, maar ook diverse (bestuurs)activiteiten en cursussen, waar veel voor geregeld moet worden. Ook de projecten en de daarbij behorende activiteiten organiseren behoren tot jouw taken. Net zoals het regelen van de overige verenigingszaken zoals de sociale media, de ledenadministratie, etc.

Binnen deze functie heb je de mogelijkheid om je netwerk enorm uit te breiden. Je hebt veel contacten met de leden, bestuurders en partners van BAJK en je werkt samen met jouw collega bestuursondersteuner en projectmanager.

Taak omschrijving:
  • Je ondersteunt bestuurders en lokale afdelingen (AJK’s) bij de ontwikkeling van (leden)activiteiten en belangenbehartigingsactiviteiten;
  • Je zorgt ervoor dat de vereniging op rolletjes draait en de bijbehorende projecten goed gemanaged worden.
  • Beschik je over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden? Ben je creatief, initiatiefrijk en flexibel (bereid ’s avonds te werken)? Maar kun je daarnaast ook zeer zelfstandig werken en ben je in bezit van een rijbewijs en auto?
  • Je bent bereid om 1 dag in de week gezamenlijk op kantoor (Agri Food Plaza) in Den Bosch te werken.
Wacht dan niet langer en pak die kans!
Reageren kan tot uiterlijk 20 december door een mail te sturen naar Maarten Tessers via maarten@bajk.nl. Voor verdere vragen kun je bij Maarten terecht via 06-49098151 of bij bestuursondersteuner Jolijn via 06-25358250.