Input standpunten AJK – Gemeentelijk beleid – Coalitieakkoord

De gemeenteraadsverkiezingen zijn inmiddels achter de rug. Hopelijk zijn jullie allemaal naar de stembus gegaan en heeft dit voor de agrarische sector in jouw gemeente goed uitgepakt.
Nu de verkiezingen geweest zijn gaan de grootste partijen een college vormen en worden ook de wethouders verkozen. De wethouders vormen samen met de burgermeester het college. Het college stelt na de gemeenteraadsverkiezingen een coalitieakkoord op. In dit akkoord staat waar de gemeente tot de volgende verkiezingen aan gaat werken.
Om inbreng te leveren op dit akkoord hebben we vanuit BAJK een opzet gemaakt met standpunten die wij vanuit de jonge boeren belangrijk vinden. Het zou naar onze mening goed zijn als het AJK dit document aanvult of aanpast naar hun wensen en dit document vervolgens naar de griffie van de gemeente toesturen.
Door proactief vanuit het AJK het contact met de gemeente op te zoeken, kunnen we stem nogmaals later horen en hopelijk weet de gemeente jullie ook te vinden als ze vragen hebben.