Nieuwe vacatures bij AB Werkt

AB Werkt, partner van BAJK, heeft weer een aantal interessante vacatures open staan. Ben je toevallig op zoek naar een (andere) baan? Wat dacht je bijvoorbeeld van:

Meewerkend voorman plantenkwekerij

Stilstaan is niet aan jou besteed. Jij vindt het belangrijk dat het werk zo wordt op- en aangepakt, dat je collega’s weten wat er moet gebeuren . Stop met zoeken, want jij bent de Meewerkend Voorman die wij zoeken voor een vaste plantenkwekerij in de regio Heeze – Leende. Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het kweken van een breed assortiment vaste planten. Deze worden conceptmatig verkocht aan tuincentra in binnen- en buitenland. Alle klanten bevinden zich in een straal van 200 km, wat zorgt voor korte lijnen.
https://www.ab-werkt.nl/vacatures/detail/P040481/97/Meewerkend-voorman-plantenkwekerij

Medewerker binnendienst plantenkwekerij

Perfecte orderafhandeling waarin je in nauw contact blijft met de klant en je collega’s, dat ben jij! Dan is deze functie als Medewerker binnendienst bij een Vaste-Plantenkwekerij je mogelijk op het lijf geschreven.
https://www.ab-werkt.nl/vacatures/detail/P040472/97/Medewerker-binnendienst-plantenkwekerij

Medewerker Biologisch varkenshouderij

Heb jij interesse om te werken in de agrarische sector, maar nog geen ervaring? Voor een Biologisch Varkensbedrijf in de regio Elshout heeft AB-Werkt een vacature voor ‘Medewerker Biologisch Varkenshouderij’, waarbij ervaring geen vereiste is. Het is een fysiek uitdagende baan met veel vrijheid en een prettige werksfeer.
https://www.ab-werkt.nl/vacatures/detail/P040384/97/Medewerker-Biologisch-Varkenshouderij

Allround medewerker boomkwekerij

Boomkwekerij werkzaamheden in de volle grond en op containervelden, dat zijn geen onbekende werkzaamheden voor jou. Daarnaast ben je handig met de heftruck en heb je technisch inzicht om al het werk op te pakken en goed te laten verlopen. In de regio Zundert zoeken wij een allround medewerker boomkwekerij.
https://www.ab-werkt.nl/vacatures/detail/P040127/97/Allround-medewerker-boomkwekerij

Productiemedewerker broederij

Wil jij graag werken bij een groeiend Dynamisch bedrijf? Het betreft een onafhankelijke broederijonderneming in de vleespluimveeketen in Nederland, Duitsland en België. Zij leveren kuikens die uitblinken in vitaliteit en rendement voor de vleeskuikenhouder. Zij zijn innovatief en werken gericht samen met hun partners in de keten. Dit mooie bedrijf is op zoek naar een Fulltime Productiemedewerker Broederij.
https://www.ab-werkt.nl/vacatures/detail/P041224/97/Productiemedewerker-broederij

Operator (2 ploegendienst)

Ben jij op zoek naar een baan in een innovatieve omgeving en heb jij ervaring als operator? Dan is dit jouw baan! Je gaat werken voor een zelfstandig opererend veevoeders bedrijf met de focus op de productie van biologische voeders voor verschillenden diersoorten. Het bedrijf heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan, wat je dan ook terugziet in de organisatie en producten.
https://www.ab-werkt.nl/vacatures/detail/P040960/97/Operator-2-ploegendienst