Uitnodiging: Excursie Gebroeders Peters

11 januari 2019

DEZE EXCURSIE ZIT VOL – HET IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK JE AAN TE MELDEN

Dinsdag 5 februari organiseert BAJK in samenwerking met AJK De Peel, AJK Oss en AJK Uden en Land van Cuijk een excursie naar Gebroeders Peters in Schaijk.

Geert-Jan en Marcel Peters geven ons een bedrijfspresentatie over hun moderne geitenhouderij. Dagelijks worden er op hun bedrijf meer dan 10.000 geiten gemolken, ze werken hierbij met een 170-stands melkcarrousel. Om een eerlijke prijs voor de melk te genereren zijn Marcel en Geert-Jan in 2007 een handelsonderneming in geitenmelk gestart onder de naam Milkconnect B.V.  Ze vermarkten niet alleen hun eigen melk, maar ook van andere leveranciers.

Deze avond sluiten ook mede-geitenhouders Gijs van Rooij en Jeanette van de Ven aan om samen met ons in gesprek te gaan over actuele thema’s die een uitdaging vormen, nu en in de toekomst! Denk aan het ontbreken van emissiearme systemen voor de geitenhouderij en de vraagstukken rondom gezondheid.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor de toekomst van jouw bedrijf. Zorg dan dat je er bij bent op:

Datum:   5 februari
Tijd:         20.00 uur
Locatie:  Duifhuisstraat 5, 5374SB Schaijk

Meld je vooraf aan via dorien@bajk.nl


Deze excursie maakt onderdeel uit van het project ‘Regel de Regels’; een reeks van excursies voor jonge boeren die aan de slag willen met hun eigen toekomst. Regel de Regels wordt mede mogelijk gemaakt door ZLTO en FoodUp! Brabant.‹ Terug

Contact

Bezoekadres:
Onderwijsboulevard 225
5223 DE 's-Hertogenbosch


Tel. algemeen 073 74 700 90

 

Postadres:
Postbus 100
5201 AC 's-Hertogenbosch


E-mail: info@bajk.nl

Blijf op de hoogte