Vernieuwde samenwerking BAJK & Agrifirm

Agrifirm zal ook de komende 3 jaar weer hoofdsponsor van het BAJK zijn. Onlangs hebben Gerben Boom en Rik Simons namens het BAJK en Wilbert Leermakers en Anita van Dorst namens Agrifirm de vernieuwde overeenkomst ondertekend.

Van Dorst: “Agrifirm vindt samenwerking met het BAJK belangrijk. Zowel het BAJK als Agrifirm zetten zich actief in voor de belangbehartiging van jonge agrarische ondernemers in Brabant met als doel toekomstperspectief te creëren. Dit doet het BAJK onder andere door actief de dialoog aan te gaan met de lokale politiek, maar ook door jonge ondernemers van praktische kennis en informatie te voorzien.  Het aan gaan van het gesprek met de politiek en samen kijken naar hoe het wel kan, sluit perfect aan bij de missie van Agrifirm om een verantwoorde voedselketen voor toekomstige generaties te realiseren.”

Simons: “In Agrifirm heeft het BAJK een sterke partner die kennis en oplossingen biedt waar alle leden van het BAJK profijt van kunnen hebben. De wens om samen met de ondernemer maar ook met kennispartners de sector vooruit te helpen, spreekt ons erg aan. Daarom zijn we blij met de hernieuwde samenwerking.”

Het BAJK en Agrifirm zullen de komende 3 jaren verder met elkaar samen werken en daarmee elkaars visie en invloed versterken.