Bijeenkomst POP3 subsidies

25 januari 2018

 

Op 23 januari organiseerde het Brabants Agrarisch Jongeren Kontakt een avond samen met Jong ZLTO, Stimulus en de provincie Noord- Brabant over de POP3-subsidies voor fysieke investeringen voor innovatie en modernisering van agrarische ondernemingen en ook voor samenwerkingen voor innovaties en kennisoverdracht. Dhr. Paul van Enckevoort van provincie Noord- Brabant en Dhr. Martijn Panjer van Stimulus gaven uitleg aan de 50 jonge geïnteresseerden. Een mooie ondersteuning als je een project wilt opstarten in één van de categorieën!

Kon je helaas niet aanwezig zijn bij deze informatieavond en wil je toch graag de sheets ontvangen? Stuur ons dan een mail naar info@bajk.nl en we zorgen ervoor dat je de sheets ontvangt.

Ter verduidelijking heeft BAJK is samenwerking met de provincie Noord-Brabant een infographic ontwikkeld. In de infographic is op een illustratieve manier de informatie voor de aanvraag van de POP3 subsidie voor innovatieve ideeën een toepassingen van innovaties op het boerenbedrijf te vinden. Het is een combinatie van tekst en beeld. Bekijk hier de infographic.

Onderstaand zijn de factsheets te downloaden:

 ‹ Terug

Contact

Bezoekadres:
Onderwijsboulevard 225
5223 DE 's-Hertogenbosch


Tel. algemeen 073 74 700 90

 

Postadres:
Postbus 100
5201 AC 's-Hertogenbosch


E-mail: info@bajk.nl

Blijf op de hoogte