NAJK

Het Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt (NAJK) behartigt de belangen van jonge boeren en tuinders (16 t/m 35 jaar) in heel Nederland! Met ruim 8.000 leden is NAJK actief op zowel lokaal, provinciaal, landelijk als Europees niveau. NAJK zet zich in voor de ondernemers van de toekomst!

Provincies

NAJK is opgedeeld in tien provinciale AJK’s. Het BAJK is hier één van. Deze provinciale AJK’s van NAJK zijn ook weer opgedeeld in 124 lokale afdelingen. Onder het BAJK vallen 11 lokale afdelingen.

Activiteiten

Door activiteiten te ontwikkelen op het gebied van scholing en voorlichting draagt NAJK enerzijds bij aan de persoonlijke ontwikkeling van jongeren verbonden met de agrarische sector, en anderzijds aan de ontwikkeling van zelfbewuste en kundige jonge ondernemers die met beide benen in de maatschappij staan.

Zoekt jouw AJK nog een interessante invulling voor cursussen, avonden of activiteiten? NAJK heeft een divers aanbod beschikbaar!

Dagelijks bestuur NAJK

Het achtkoppige dagelijks bestuur vormt het gezicht van NAJK en lobbyt in Den Haag en Brussel voor de belangen van jonge boeren en tuinders.

Roy Meijer – NAJK voorzitter

Hilde Coolman – Portefeuille akkerbouw

Merel Straathof – Portefeuille leefomgeving

Coen van den Bighelaar – Portefeuille bedrijfsovername

Gerben Boom – Portefeuille internationaal

Peter Meedendorp – Algemeen bestuurslid

Ruben Klein Teeselink – Portefeuille melkveehouderij

Wendy Kicken – Portefeuille pluimvee-, varkens- en kalverhouderij