Nieuws

 • 21 februari 2018
  Commissaris van de Koning Prof. dr. W.B.H.J. van de Donk op ledenavond BAJK

  Op 12 maart organiseert BAJK een ledenavond. Een van de sprekers tijdens deze avond is Commissaris van de Koning Prof. dr. W.B.H.J. van de Donk. BAJK is zeer vereerd dat de heer van den Donk tijdens deze avond zal spreken.
  Op 1 oktober 2009 werd van de Donk beëdigd als commissaris, toen nog van de Koningin.


 • 21 februari 2018
  Wat wil jij doen met 75 miljoen?

  Het zal je vast niet ontgaan zijn dat het nieuwe kabinet 75 miljoen euro heeft vrijgemaakt voor jonge boeren. Het geld komt de komende twee jaar beschikbaar voor boeren die het bedrijf over gaan nemen of een agrarisch bedrijf beginnen.

  De 75 miljoen moet nog verdeeld worden en op 12 maart kun jij hierover mee denken!


 • 14 februari 2018
  Spannend debatconcours tijdens het kaderweekend 2018

  Op 3 en 4 februari heeft het jaarlijkse BAJK kaderweekend plaatsgevonden. Dit jaar zijn de AJK bestuurders afgereisd naar Ulvenhout om daar te strijden tijdens een debatconcours. Mark van den Akker en Pam van Os van AJK Uden & Land van Cuijk kwamen als winnaars uit de bus.


 • 12 februari 2018
  BAJK op bezoek bij Kipster – Innovatief pluimveebedrijf klaar voor de toekomst!

  Het verhaal van Kipster, wat werd gepresenteerd door Ruud Zanders, gaf de leden een frisse blik in hoe de toekomstige veehouderijbedrijven er uit kunnen gaan zien. Het is namelijk zo dat de agrarische sector moet blijven vernieuwen en in blijven spelen op de vraag van de consument, supermarkt en de maatschappij.


 • 9 februari 2018
  AJK Eindhoven-Noord/ Diessen is op zoek naar sponsoren!

  AJK Eindhoven-Noord/Diessen is op zoek naar sponsoren. Is uw bedrijf op zoek naar contact met jonge agrariërs? Dan is dit uw kans! Wij organiseren interessante thema avonden over alles wat speel in de agrarische sector en daar kunt u aan bijdragen. Bij interesse kunt u contact opnemen via ajkeindhovennoorddiessen@hotmail.com.


 • 7 februari 2018
  Trotse Jonge Boer aan het woord: Pierre van Genugten

  Al sinds jaar en dag ben ik thuis in de weer met en voor de varkens. Al vroeg wist ik dat mijn passie in ondernemen én de varkenshouderij lag. Van kinds af aan wilde ik boer worden en heb daar dan ook altijd naar uitgekeken. Alle scholen afgerond om boer te kunnen worden. Want zoals mijn moeder zei “goed leren want er zijn geen stomme boeren”. En dan aan de gang tussen de varkens. Tot op de dag van vandaag waarbij de bedrijfsovername in beeld is. Dan ben ik eindelijk varkensboer. Een TROTSE JONGE BOER die met liefde passie en een grote glimlach tussen de varkens staat.


 • 5 februari 2018
  Johan Bakermans: Zonder boeren geen carnaval!

  Zonder boeren… geen bier, spek, worstenbroodjes, eieren, erwtensoep en bouwschuren voor en met de carnaval!


 • 2 februari 2018
  Geslaagde workshop Supermarketing bij MBO Studenten

  Het was een geslaagde ochtend, waarin we als BAJK de manier van denken van MBO studenten in de sector konden proeven en de studenten meer inzicht hebben gekregen in het marketingbeleid van de supermarkten.


 • 30 januari 2018
  Kom 7 februari naar de excursie bij Kipster!

  Op woensdag 7 februari 2018 organiseert Werkgroep Dierlijk voor jullie een excursie naar Kipster.
  Kipster is een ‘revolutionaire boerderij’ die zich dier-, mens- en milieuvriendelijk noemt. Daarnaast vermarkt Kipster de producten direct aan de supermarktketen.
  Tijdens deze excursie wordt ingegaan op marketing en hoe marketing bij kan dragen aan het verbeteren van je bedrijfsresultaat.


 

Contact

Bezoekadres:
Onderwijsboulevard 225
5223 DE 's-Hertogenbosch


Tel. algemeen 073 74 700 90

 

Postadres:
Postbus 100
5201 AC 's-Hertogenbosch


E-mail: info@bajk.nl

Blijf op de hoogte